با سلام و احترام

ضمن تشکر از حمایت و مشارکت جناب/سرکارعالی در برنامه‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به استحضار می‌رساند به استناد بند 11 بخشنامه ابلاغی ستاد سلامت وزارت عتف، مورخ سوم اسفند ماه 1398، مبنی بر «تعویق و خودداری از برگزاری همایش‌ها، کنفرانس‌ها و سمینارهایی که موجبات تردد و آمد و شد افراد را از مکان‌های دیگر فراهم می‌سازد»، برگزاری «دهمین نشست سراسری معاونان و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی، پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری وزارت عتف» به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی از 11 اسفند ماه 1398 به 29 اردیبهشت ماه 1399 موکول شده است. لذا از کلیه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکزی که در نشست مذکور ثبت نام به عمل آورده‌اند دعوت می‌شود در این نشست حضور بهم رسانند.
شایان ذکر است با توجه به شرایط حاکم و رعایت فاصله گذاری اجتماعی به دلیل شیوع ویروس کرونا، نشست مذکور به صورت مجازی و با ویدئو کنفرانس برگزار خواهد شد.
سایر موارد در همین صفحه اطلاع رسانی خواهد شد.

«Event venue»

«Contact Us»

Address: Shahid Beheshti University, Shahid Shahriari Square, Daneshjou Boulevard, Shahid Chamran Highway, Tehran, Iran
Phone Number: +98(0)21-22431576, 29902265