برگزاری هفتمین نشست کارگروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه (کمیته روابط بین‌الملل) با حضور نماینده موسسه تبادلات آکادمیک آلمان (DAAD)

هفتمین کمیته همکاری های علمی بین المللی دانشگاه شهید بهشتی، روز یکشنبه 29 بهمن ماه در محل سالن شهید شهریاری دفتر ریاست و با حضور نمایندگان دانشکده ها، پژوهشکده ها و مراکز برگزار گردید. در ابتدای نشست دکتر فرانتس اشتوکل نماینده موسسه تبادلات آکادمیک آلمان (DAAD) به ایراد سخنرانی در خصوص «چشم انداز تحقیق و فرصت های بورس تحصیلی در آلمان» جهت توسعه همکاری با آن موسسه پرداخت. پس از ایشان جمع بندی نشست ششم که در تاریخ 12 آذر ماه برگزار گردیده بود توسط کارشناس دفتر همکاری های علمی بین المللی به اطلاع عموم رسانده شد.
در ادامه جلسه دکتر شیرانی مدیریت دفتر همکاری های علمی بین المللی نطقی در خصوص پروژه «ارتقا و تبدیل 5 دانشگاه و 5 مرکز پژوهشی برتر به تراز بین المللی» و گزارشی در مورد «دومین نشست روسای دانشگاه های متولی کارگروه هماهنگی و پیگیری همکاری های علمی بین المللی با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری» ارائه نمود.
در آخر پس از سخنرانی دکتر قلمبران مدیریت دفتر جذب و هدایت دانشجویان غیر ایرانی، تبادل نظر حول موضوعات مطروحه میان اعضا انجام پذیرفت.