برگزاری نهمین نشست کارگروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه (کمیته روابط بین‌الملل)

نهمین نشست کارگروه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه (کمیته روابط بین الملل) روز دوشنبه بیستم خرداد ماه با حضور نمایندگان بین الملل دانشکده ها/ پژوهشکده ها و مراکز دانشگاه شهید بهشتی درمحل تالار شهید دکتر شهریاری برگزار گردید.

در ابتدای این نشست گزارشی از فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته توسط دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه در طول یک سال گذشته ارائه شد. در ادامه دکتر شیرانی، مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه ضمن ابراز خرسندی از حضور اکثریت نمایندگان دانشکده ها/ پژوهشکده ها و مراکز، مطالبی در خصوص موارد ذیل بیان نمود:

•  لزوم تعامل بیشتر اعضای هیات علمی با دانشگاه در زمان سفرهای بین المللی خود که با محوریت همکاری های علمی و دانشگاهی انجام می دهند؛

• درخواست اعلام نظر دانشکده ها/ پژوهشکده ها و مراکز در ارتباط با درج محور های همکاری های علمی بین المللی در اصلاح سند راهبردی دانشگاه؛

• درخواست اعلام نظر دانشکده ها/ پژوهشکده ها و مراکز در ارتباط با نحوه و اولویت های هزینه کرد از بودجه فعالیت های بین المللی حاصل از 3 % درآمد اختصاصی دانشگاه مصوبه هیات امنای دانشگاه؛

• همکاری های علمی بین المللی صورت گرفته  با کشورهای هدف  مثل روسیه، قزاقستان، فرانسه و استرالیا؛

همچنین دکتر شرقی، مشاور ارشد دفتر همکاری های علمی بین المللی مواردی در خصوص ابلاغیه اخیر وزارت عتف در مورد تصحیح آیین نامه ارتقای مرتبه اعضای هیأت علمی دانشگاه و لحاظ فعالیت های بین المللی مواردی عنوان نمود. در ادامه جلسه اعضای حاضر در نشست به ارائه پیشنهادها و نقطه نظرهای خود در ارتباط با همکاری های علمی بین المللی پرداختند.

در انتها نیز احکام عضویت  نمایندگان دانشکده ها، پژوهشکده ها و مراکز در کمیته بین الملل دانشگاه به ایشان اعطا گردید.