​نخستین حضور دانشگاه شهید بهشتی در نظام رتبه بندی شانگهای 2019

دانشگاه شهید بهشتی برای نخستین بار در رتبه بندی شانگهای در میان هزار دانشگاه برتر جهان قرار گرفت. طبق این رتبه بندی در سال 2019، دانشگاه شهید بهشتی حائز رتبه 1000-901 گردیده است. همچنین 12 دانشگاه دیگر از ایران در این رتبه بندی قرار گرفته‌اند. این دانشگاهها شامل دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه نوشیروانی بابل، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه شیراز و دانشگاه تبریز هستند که به ترتیب رتبه‌های 1 تا 13 را در میان دانشگاههای ایران به خود اختصاص داده اند. رتبه این دانشگاهها در این نظام رتبه‌بندی به ترتیب به شرح زیر است:

دانشگاه تهران رتبه 400-301، دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم پزشکی تهران رتبه 500-401، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و تربیت مدرس رتبه 600-501، دانشگاه فردوسی مشهد رتبه 700-601، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رتبه 800-701، دانشگاه‌های نوشیروانی بابل، علم و صنعت ایران و صنعتی اصفهان رتبه‌ 900-801 و دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه شیراز و دانشگاه تبریز نیز رتبه 1000-901 را کسب کرده‌اند.

لازم به ذکر است شانگهای یکی از سه نظام معتبر رتبه ­بندی در سطح بین المللی است. کیفیت آموزش، کیفیت اعضای هیأت علمی، برونداد پژوهشی و عملکرد سرانه چهار معیار به کار برده شده در نظام رتبه بندی شانگهای است که توسط شش شاخص زیر ارزیابی میشوند.