دهمین نشست سراسری مدیران بین الملل دانشگاه ها و مراکز آموزشی و پژوهشی

دهمین نشست سراسری هم اندیشی و آموزشی معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی و پارک های علم و فناوری با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، سفرای تعدادی از کشورهای خارجی و مقامات وزارت علوم و روسای برخی از دانشگاه ها و پژوهشگاهها و پارک های علم و فناوری کشور روز دوشنبه 29 اردیبهشت ماه 1399 برگزار شد. موضوع اصلی نشست، ارایه عملکرد چند دانشگاه و پژوهشگاه و همکاری های علمی در پسا کرونا بود. این نشست به صورت مجازی برگزار شد.

گفتنی است این نشست که قرار بود 11 اسفند ماه 1398 با هماهنگی مدیریت همکاری های علمی بین المللی به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود به دلیل شیوع ویروس کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی با تاخیر دو ماهه و در 29 اردیبهشت 1399 برگزار گردید.

شایان ذکر است میهمانان این نشست به صورت مجازی به ایراد سخنرانی پرداختند. همچنین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز با حضور در این نشست و ارایه رهنمود در حوزه تعاملات علمی بین المللی از دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علمی و فناوری برتر در فعالیت های علمی بین المللی در سال 1398 تقدیر به عمل آورد.

منبع: تارنمای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری