بورس تحصیلی موسسه کنفوسیوس چین

با عنایت به رایزنی های صورت پذیرفته توسط سفارت جمهوری اسلامی ایران در چین با مسئولین موسسه کنفوسیوس، مقرر شده است بخشی از بورس های تحصیلی موسسه مذکور به دانشجویان ایرانی اختصاص یابد. در همین راستا موسسه كنفوسيوس كه مسئول اصلي توسعه و ترويج زبان چيني در جهان است موافقت شفاهي خود با این موضوع را اعلام نموده است.

اهم موارد مرتبط با این بورس به شرح ذیل می باشند:

الف) بورسيه مذكور شامل كليه هزينه هاي تحصيل، اقامت و كمك هزينه تحصيلي است.

ب) به منظور بهره وري بهينه و استعداد سنجي اوليه، داوطلبين مي توانند آموزش مقدماتي را در دفتر كنفسيوس دانشگاه تهران سپري نمايند.

ج) با توجه به دوره تحصيل و شرايط آموزشي در كشور چين، اين بورسيه در وهله اول مناسب دانشجويان جديد الورود دانشكده روابط بين الملل مي باشد به نحوي كه افراد طي 3 تا 4 سال مدرك كارشناسي ارشد در يك رشته تخصصي به زبان چيني دريافت نمايند.

د) امكان دريافت بورسيه تحصيلي مشابه براي كارمندان و يا فرزندان آنان نيز ميسر مي باشد.

اطلاعات تکمیلی در همین صفحه درج خواهد شد.