برگزاری پنجمین نشست کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاری‌های علمی بین‌المللی با روسیه، 27 خرداد 1399، دانشگاه شهید بهشتی

پنجمین نشست کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاری‌های علمی بین‌المللی با روسیه، توسط دانشگاه شهید بهشتی به عنوان مرجع ملی همکاری­های علمی بین‌­المللی با کشور روسیه، از ساعت 9 تا 11:30 روز سه شنبه ، 27 خرداد ماه 1399 به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

در این نشست دکتر نصیری قیداری رئیس دانشگاه شهید بهشتی، دکتر کریمیان سرپرست مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی، دکتر نجفی رایزن علمی جمهوری اسلامی ایران در روسیه، روسیه سفید و اوکراین، دکتر غلامی رایزن علمی سابق سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو و دکتر ابطحی، رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی و رایزن علمی اسبق سفارت جمهوری اسلامی ایران در روسیه و سایر نمایندگان علمی بین‌المللی حضور خواهند داشت.

از کلیه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز عضو کارگروه دعوت می­‌شود تا از طریق لینک ذیل در این نشست حضور بهم رسانند.

همچنین اعضای کارگروه می‌توانند کلیه فعالیت­­های صورت گرفته در حوزه روسیه را از طریق فرم آنلاین در هر دو قالب انگلیسی و فارسی، جهت انتشار عمومی در سایت کارگروه روسیه ثبت و ارسال نمایند.

ثبت فعالیت‌های حوزه روسیه اعضای کارگروه