اطلاعیه برگزاری وبینار علمی با موضوع «تغییرات اقلیمی و حقوق بشر: شکاف میان شمال و جنوب» با سخنرانی پروفسور آتاپاتو استاد دانشگاه ویسکانسین آمریکا- چهارشنبه 25 تیر ماه 1399

در راستای بررسی ابعاد مختلف پیوندهای موجود میان حقوق بشر و حقوق محیط زیست در جهان پیچیده معاصر و همچنین در جهت بسط فعالیت‌های علمی بین‌المللی، کرسی حقوق بشر، صلح و دموکراسی یونسکو در دانشگاه شهید بهشتی از پروفسور سومودو آنوپاما آتاپاتو (Professor Sumudu Anopama Atapattu نویسنده اهل سریلانکا جهت شرکت و سخنرانی در وبیناری بین‌المللی پیرامون حقوق بشر و محیط زیست دعوت شده که ایشان نیز پذیرفته‌اند.
لازم به توضیح است که وی استاد شاخص بین‌المللی در حوزه حقوق محیط زیست در دانشگاه ویسکانسین (ایالات متحده)، فارغ‌التحصیل از دانشگاه کمبریج، مشاور ارشد حقوق بشر در مرکز حقوق بین‌الملل توسعه پایدار در مونترال کانادا و عضو هیئت مشورتی مجله بین‌المللی حقوق و سیاست پایدار دانشگاه مک‌گیل می‌باشد.
موضوع وبینار: تغییرات اقلیمی و حقوق بشر: شکاف میان شمال و جنوب
زمان: چهارشنبه 25 تیر 1399 (15 جولای 2020)، ساعت 19 الی 20.

نشانی دسترسی اینترنتی به وبینار: http://sbu.ac.ir/webinar
در زمره آثار معروف وی می‌توان به‌اختصار به منابع زیر اشاره کرد:

– Emerging Principles of International Environmental Law, BRILL, 2007
– Human Rights Approaches to Climate Change: Challenges and Opportunities, Routledge, 2015
– International Environmental Law and the Global South, Cambridge University Press, 2015
– Human Rights and the Environment: Key Issues, Taylor & Francis, 2019
گفتنی است به شرکت کنندگان در این وبینار، گواهی انگلیسی و قابل استعلام از کرسی حقوق بشر، صلح و دموکراسی اعطا خواهد شد.