برگزاری سلسله سخنرانی‌های مجازی تابستانۀ مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی (آزفا)

مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی (آزفا) در نظر دارد برای ارتقاء دانش عمومی علاقه‌مندان در زمینه‌های مطالعاتی مرتبط با ایران‌شناسی و زبان و ادبیات فارسی سلسله سخنرانی‌های در تابستان (دوشنبه‌ها ساعت 11) ارائه نماید.
این برنامه‌ها با استفاده از استادان و پژوهشگران برجستۀ ایرانی و غیر ایرانی به زبان‌های فارسی، عربی، فرانسوی و آلمانی و با هدف جذب مخاطبان متنوع و یادآوری اهمیت و جایگاه دانشگاه شهید بهشتی در حوزۀ علوم انسانی و آموزش زبان فارسی برگزار می‌شود.
برنامه نشست‌ها که از طریق لینک https://sbu.ac.ir/webinar و در ساعت مقرر قابل دسترسی است، به شرح ذیل می‌باشد:

ردیف نام موقعیت شغلی موضوع زبان زمان
1 دکتر دلال عباس استاد ادبیات تطبیقی و تمدن اسلامی دانشگاه دولتی لبنان (الجامعة اللبنانية) تأثیر اللغۀ الفارسیّۀ و آدابها فی اللغۀ العربیۀ و آدابها عربی 30 تیر
2 دکتر اشتفان پوپ

Stephan Popp

عضو هیئت علمی پژوهشی مؤسسۀ ایران­شناسی آکادمی علوم اتریش (ÖAW) تعاملات ادبی ایران و هند آلمانی 6 اَمرداد
3 دکتر پاتریک رینگنبرگ

Patrick Ringgenberg

مورخ هنر و ایران­شناس، مدرس پیشین مؤسسه پلی‌تکنیک فدرال لوزان (EPFL) Introduction à la civilization iranienne فرانسه 13 اَمرداد
4 دکتر حجت رسولی استاد زبان و ادبیات عربی دانشگاه شهید بهشتی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان (تجربۀ چین) فارسی 20 اَمرداد
5 دکتر نصرالله حکمت استاد فلسفه اسلامی دانشگاه شهید بهشتی عرفان اسلامی فارسی 27 اَمرداد
6 دکتر غلامرضا اعوانی استاد بازنشستۀ فلسفه دانشگاه شهید بهشتی