برگزاری وبینار «راهکارهای تطابق با تغییرات تراز آب دریای خزر» با حضور استاد روسی در پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی و شرکت مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی

پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی، به مناسبت روز دریای خزر برگزار می‌کند:
وبینار «راهکارهای تطابق با تغییرات تراز آب دریای خزر»

باحضور دکتر بهروز ابطحی، رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی و عضو هیات علمس دانشگا شهید بهشتی؛دکتر کاستینوی، استاد موسسه اقیانوس‌شناسی روسیه و دکتر حمید علیزاده معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی.

زمان برگزاری: سه شنبه ۲۱ اَمرداد ماه ۱۳۹۹ از ساعت ۱۱:۰۰ الی ۱۳:۰۰

علاقه‌مندان جهت حضور در این وبینار فرم ثبت‌نام را تکمیل نمایند.

مراحل ثبت نام جهت شرکت در وبینار:
۱-تکمیل فرم ثبت نام یا ارسال مشخصات درخواستی فرم (نام و نام خانوادگی، مقطع تحصیلی، رشته تحصیلی، دانشگاه/سازمان متبوع، شماره همراه، ایمیل و کد ملی) از طریق واتساپ به شماره ۰۹۳۵۲۴۲۷۷۴۹ دکتر بابک مرادی یا ایمیل
babak.moradi@inio.ac.ir

۲-پس از ارسال مشخصات، به شما جهت ورود به وبینار، نام کاربری و گذرواژه داده خواهد شد.

۳-وارد آدرس وبینار شده و با نام کاربری و گذرواژه دریافتی در این وبینار شرکت نمایید.

تکمیلی: در این نشست دکتر کریمیان، مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی نیز شرکت نمود.