اطلاعیه برگزاري دومين دوره مدرسه تابستاني آنلاين “كشاورزي پايدار” در قالب طرح اراسموس پلاس در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

به گزارش مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی، در راستاي اجراي پروژه‌ي بين‌المللي فارمر در قالب طرح اراسموس پلاس تحت حمايت اتحاديه اروپا، دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل به همراه ديگر اعضاي اين پروژه از 10 مهر ماه 1399، بربر با 1 اکتبر 2020، اقدام به برگزاري دومين دوره مدرسه تابستاني آنلاين با موضوع “كشاورزي پايدار” نموده‌اند.

از كليه دانشجويان مشغول به تحصيل در دانشگاه‌هاي كشور كه علاقمند به شركت در اين مدرسه تابستاني مي‌باشند، دعوت مي‌گردد تا با مراجعه به وب سايت اين طرح ضمن اطلاع از عناوين درسي اين دوره، در اين مدرسه تابستاني ثبت نام نمايند.

شركت در اين دوره آموزش مجازي رايگان بوده و به آن دسته از شركت كنندگاني كه موفق به قبولي در آزمون نهايي شوند، مدرك رسمي از سوي دانشگاه ايلمنائوي آلمان (مجري برگزاري طرح) اعطا خواهد شد.

جهت مشاهده‌ي ليست دروس به اين لينك مراجعه نماييد.

جهت ثبت‌نام به اين لينك مراجعه نماييد.