برگزاری نشست هم اندیشی معاونین و مدیران دو دانشگاه شهید بهشتی و علوم پزشکی شهید بهشتی

به گزارش مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی، نشست هم اندیشی با حضور دکتر شریف کاشانی، معاون بین‌الملل، دکتر قناتی مدیر آموزش و پژوهش و دکتر اخوتیان مدیر اعتبار بخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و همچنین دکتر فارسی، معاون دانشجویی، دکتر کریمیان، مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی، خانم عمیدی رئیس اداره کنسولی و دکتر نظام‌زاده معاون مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی، روز شنبه 12 مهر ماه 1399 در محل معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
در این نشست که برخی از مسئولین و کارشناسانی معاونت دانشجویی و معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز حضور داشتند، بر گسترش همکاری‌های دو دانشگاه بر اساس حسن مجاورت از سوی طرفین تاکید شد. همچنین مقرر گردید پس از برگزاری نشست‌های کارشناسی با حضور نمایندگان دو دانشگاه، تفاهم‌نامه جدیدی بر پایه توانمندی‌های طرفین منعقد گردد.