سخنرانی مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی در سومین همایش ملی دوسالانه آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان

به گزارش مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی، مراسم افتتاحیه سومین همایش ملی دوسالانه آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان، از ساعت 9 روز چهارشنبه یکم بهمن ماه 1399، با پیام دکتر محمد راغب رئیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان (آزفا) دانشگاه شهید بهشتی و سخنرانی برخط دکتر احمد خاتمی رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر شکراله کریمیان مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی و دکتر ابوالقاسم اسماعیل‌پور مدیر همایش برگزار شد.

دکتر کریمیان در سخنان خود که به دو زبان فارسی و انگلیسی ارائه شد، با اشاره به آموزه‌های غنی منشور حقوق بشر کوروش کبیر، دو عاملِ سرآمدی فرهنگی و تمدن کهن ایران بزرگ و همچنین اعتبار مرکز آزفای دانشگاه شهید بهشتی در سطح کشور را به عنوان امتیازات زبان آموزی در ایران و به ویژه در دانشگاه شهید بهشتی برای غیرفارسی زبانان برشمرد.

گفتنی است در این همایش که توسط مرکز بین‌المللی آزفای دانشگاه شهید بهشتی در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 1 و 2 بهمن ماه ادامه خواهد یافت،موضوعاتی در محورهای نقش ادبیات، تاریخ و فرهنگ ایران در گسترش آموزش زبان فارسی؛ تاریخ آموزش زبان فارسی در داخل و خارج از مرزهای ایران؛ نقش سایر کشورهای فارسی‌زبان در اشاعۀ زبان فارسی در گذشته و امروز؛ بررسی فعالیت نهادهای آموزش زبان فارسی در خارج از ایران و خدمات ایران‌شناسان غیرایرانی به زبان فارسی و در 4 نشست تخصصی ارائه خواهد شد.

علاقمندان می‌توانند جهت حضور در این همایش، مطابق برنامه اعلامی و در ساعت مقرر به لینک https://sbu.ac.ir/webinar  مراجعه نمایند.