پنجمین نشست کارگروه جذب و پذیرش دانشجویان غیر ایرانی برگزار شد

به گزارش مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی، پنجمین نشست کارگروه جذب و پذیرش دانشجویان غیر ایرانی، روز دوشنبه 20 بهمن ماه 1399 در محل مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی برگزار گردید.
در این نشست دکتر شکراله کریمیان و دکتر ایمان نظام‌زاده، مدیر و معاون همکاری‌های علمی بین‌المللی، دکتر محمد ذکائی، نماینده مدیریت حوزه ریاست و روابط عمومی، دکتر محمدرضا قلمبران، رئیس اداره جذب و هدایت دانشجویان غیر ایرانی و دکتر محسن ابوالقاسم‌پور، نماینده معاونت دانشجویی و نمایندگان دانشکده‌های مهندسی برق و الکترونیک، مهندسی و علوم کامپیوتر، فیزیک، علوم ریاضی، ادبیات و علوم انسانی، اقتصاد و علوم سیاسی و مدیریت و حسابداری و همچنین پژوهشکده اعجاز قرآن حضور داشتند و موارد ذیل مورد بررسی قرار گرفت.

1 . بررسی و تصمیم‌گیری در خصوص پرونده‌های جدید ارسالی از سوی معاونت آموزشی؛
2 . بررسی موضوع دانشجویان خارجی معرفی شده جهت گذراندن دوره مجازی سه ماهه در مرکز آزفا؛
3 . بررسی شهریه دانشجویان غیرایرانی دانشگاه در مقایسه با سایر دانشگاههای معتبر کشور.