همایش بین‌المللی «گفتگوهای فرهنگی ایران و چین» با سخنرانی رئیس دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد

به گزارش مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی، نخستین روز از همایش بین‌المللی «گفتگوهای فرهنگی ایران و چین» با سخنرانی دکتر نصیری قیداری رئیس دانشگاه شهید بهشتی، از صبح امروز ۲۷ مهرماه 1400 آغاز شد.

در این نشست دکتر نصیری قیداری ضمن اشاره به سابقه تعاملات علمی و فرهنگی ایران و چین، چشم انداز توسعه روابط در چارچوب «برنامه جامع همکاری ایران و چین» را تشریح نمود. وی همچنین وجود مراکزی نظیر «مرکز پژوهشی جاده ابریشم»، «مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان»، «  گروه زبان و ادبیات چینی و شرق دور دانشکده ادبیات و علوم انسانی» و « گروه حکمت و کلام، ادیان و عرفان دانشکده الهیات و ادیان» را دارای پتانسیل‌های موثر برای گسترش همکاری‌ها بین دانشگاه شهید بهشتی و مراکز علمی کشور چین برشمرد.

در این نشست همچنین دکتر کریمیان مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی نیز حضور داشت.