برگزاری آیین افتتاحیه «سیزدهمین کنفرانس الکترونیک قدرت و درایوها: سیستم‌ها و فناوری‌ها (PEDSTC2022)»

به گزارش مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی، آیین افتتاحیه «سیزدهمین کنفرانس الکترونیک قدرت و درایوها: سیستم‌ها و فناوری‌ها (PEDSTC2022)» با سخنرانی دکتر نصیری قیداری رئیس دانشگاه شهید بهشتی، از ساعت 9:00 یازدهم بهمن ماه 1400  به صورت مجازی برگزار شد.

در مراسم افتتاحیه علاوه بر رئیس دانشگاه، دکتر کریمیان مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی و دکتر افجه ای رئیس دانشکده مهندسی برق و الکترونیک نیز حضور داشته و سخنانی ایراد نمودند. همچنین Prof.Dr.Hasan KÖMÜRCÜGİL از دانشگاه Eastern Mediterranean ترکیه و Prof. Dr.-Ing. Marco Liserre از دانشگاه Kiel آلمان به عنوان سخنرانان کلیدی مطالبی را در خصوص سیستم‌های مبدل قدرت ارائه نمودند.

گفتنی است این کنفرانس بین‌المللی در روزهای 12 و 13 بهمن ماه نیز با برگزاری کارگاه‌ها و ارائه مقالات پیگیری خواهد شد.