فراخوان همکاری های مشترک علمی و پژوهشی “leading House”ما بین جمهوری اسلامی ایران و کشور سوئیس-دانشگاه اصفهان

به گزارش مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی، فراخوان دور جدید حمایت‌های مالی از همکاری‌های پژوهشی مشترک ایران و سوئیس تحت عنوان کمک‌هزینه‌ی مشارکت تحقیقاتی (Research Partnership Grants) توسط دانشگاه ZHAW که Leading House کشور سوئیس برای توسعه‌ی همکاری‌های مشترک پژوهشی با کشورهای جنوب آسیا و ایران است توسط دانشگاه صنعتی اصفهان اعلام گردید.

در قالب این فراخوان پژوهشگران سوئیسی و ایرانی که قصد تعریف پروژه‌های پژوهشی مشترک را دارند، می‌توانند برای اخذ گرنت پژوهشی تا سقف 35 هزار فرانک سوئیس به دانشگاه ZHAW درخواست ارسال کنند.

زمان ثبت فراخوان: 10 آبان 1401 (اول نوامبر 2022)

مهلت ارسال درخواست‌ها: 25 دی 1401 (15 ژانویه 2023)

بررسی درخواست‌ها و تصمیم‌گیری در مورد پروژه‌های منتخب: 11 فروردین 1402 (پایان مارچ 2023)

اطلاع‌رسانی به متقاضیان: ۱۰ اردیبهشت 1402 (پایان اپریل 2023)

تاریخ شروع پروژه‌ها: باید در سال 2023 باشد.

مدت زمان اجرای پروژه: تا یک سال

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه نمایند.