دیدار جمعی از فعالان استارتاپ‌های روسی در نشستی با جناب آقای دکتر ابطحی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه

به گزار مدیریت همکاری های علمی بین المللی، هیئتی متشکل از فعالان استارتاپ‌های کشور روسیه با حضور در دانشگاه با معاون پژوهشی و فناوری دیدار و از پارک علم و فناوری بازدید کردند.در این دیدار اقای دکتر ابطحی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه ضمن معرفی دانشگاه، برنامه‌های دانشگاه شهید بهشتی  را برای گسترش فعالیت های استارتاپ ها برشمرد. ایشان از راه اندازی مرکز فناوری و کارآفرینی بین‌المللی مشترک با روسیه در آینده نزدیک خبر داد و حضور هیئت روسی در دانشگاه را در راستای بررسی عملیاتی کردن زمینه‌های همکاری مشترک عنوان کرد.

در ادامه هیئت روسی از پارک علم و فناوری دانشگاه بازدید کردند و ضمن آشنایی با توان و  ظرفیت  استارتاپ‌های  این پارک با برخی از فعالان استارتاپی گفت و گو کردند.