بازدید هیاتی از مدیران دانشگاه وارث الانبیا عراق از دانشگاه – چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403

بازدید هیاتی از مدیران دانشگاه وارث الانبیا عراق از دانشگاه

چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403

به گزارش مدیریت همکاری های علمی بین المللی دانشگاه، رئیس و پنج نفر همراه از مدیران دانشگاه وارث الانبیاء (کربلا- عراق) آقایان حسین هادی حسین، ابراهیم سعید کاطع مهدی الحیاوی، واقد حمید حسن، طلال فایق مجیل و محمد جمال حسین  به دعوت ریاست محترم از دانشگاه شهید بهشتی بازدید نمودند.

این هیأت در زمان حضور خود در ایران از پردیس‌های مرکزی، دانشکده الهیات و ادیان، دانشکده معماری، پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دیدن کردند.

هیأت محترم عراقی ضمن ملاقات و مذاکره با ریاست محترم دانشگاه در راستای همکاری دانشگاهی مشترک با اهداف زیر تفاهم نامه همکاری به امضاء رساندند.

• تقویت پیشرفت آموزشی، پژوهشی و فرهنگی از طریق
    • دوره های مشترک / دوگانه کارشناسی،ارشد و دکتری در رشته های منتخب
    • دوره فرصت مطالعاتی پژوهشی برای اعضای هیات علمی و دانشجویان دکتری
    • همکاری در طرح های پژوهشی
    • برگزاری مشترک کارگاه ها، سمینارها و رویدادهای مشابه
    • اشتراک گذاری داده ها دانشگاهی ، مقالات منتشر شده
    • تبادل دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی
    • دیدارهای مشترک اعضای هیات علمی

.جهت دیدن عکس ها به لینک زیر مراجعه فرمایید.