سومین همایش ملی دوسالانه آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان به صورت مجازی برگزار می‌شود

به گزارش مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی، سومین همایش ملی دوسالانه آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان را با محوریت موضوع «آموزش ادبیات، تاریخ و فرهنگ به غیرفارسی‏ زبانان» برگزار می شود.
این همایش توسط مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه شهید بهشتی به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.
نقش ادبیات، تاریخ و فرهنگ ایران در گسترش آموزش زبان فارسی؛ تاریخ آموزش زبان فارسی در داخل و خارج از مرزهای ایران؛ نقش سایر کشورهای فارسی‌زبان در اشاعۀ زبان فارسی در گذشته و امروز؛ بررسی فعالیت نهادهای آموزش زبان فارسی در خارج از ایران و خدمات ایران‌شناسان غیرایرانی به زبان فارسی از جمله محورهای این همایش هستند.

علاقمندان می توانید می‌توانید چکیدۀ مقالات خود را تا تاریخ ۵ آذر ۱۳۹۹ به pltc@sbu.ac.ir ارسال کنید.

منبع: روابط عمومی