برگزیدگان دومین جشنواره جایزه ملی ثریا معرفی شدند

دومین جشنواره جایزه ملی ثریا با تقدیر از برگزیدگان دانشگاهی کشور در حوزه جذب دانشجویان بین‌المللی، 15 اسفندماه  1402 به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

دومین جشنواره جایزه ملی ثریا  با هدف گفتمان سازی در حوزه جذب دانشجویان بین‌المللی، معرفی ظرفیت‌های آموزش عالی کشور جهت تحصیل، ایجاد موازنه در جریان مهاجرت‌های علمی دانشجویی و شبکه‌سازی برای گسترش زیست بوم کنش‌گران و جذب دانشجویان بین‌المللی، از سوی اداره کل امور دانشجویان بین‌الملل سازمان امور دانشجویان و با همکاری مدیریت همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

در این مراسم محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی، احمد وحیدی وزیر کشور، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، هاشم داداش‌پور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان، ابوالفضل باقری‌فرد معاون آموزشی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، علیرضا بیکدلی معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان وزارت امورخارجه، برخی از روسای دانشگاهها و مسئولان حوزه آموزش عالی حضور داشتند.

در دومین جشنواره جایزه ملی ثریا، دانشگاه‌های موفق در جذب دانشجویان بین‌المللی معرفی شدند همچنین  جایزه ملی دانشگاه‌های برتر اعطا شد و از برترین ها در امور دانشجویان بین‌المللی تجلیل شدند. در این جشنواره علاوه بر تقدیر از برترین دانشگاه‌ها در حوزه دانشجویان بین‌المللی، از برترین اداره امور بین‌المللی، برترین اداره امور کنسولی، برترین مؤسسه جذب دانشجویان بین‌المللی، برترین تارنمای اطلاع رسانی و برترین مرکز آزفا به شرح زیر تقدیر شد:

دانشگاه سرآمد:

دانشگاه برگزیده:

دانشگاه امام خمینی ره؛ تهران؛ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛ دانشگاه تبریز؛ دانشگاه اهل بیت (ع)

دانشگاه شایسته تقدیر:

دانشگاه علامه طباطبائی؛ دانشگاه تربیت مدرس؛ دانشگاه شهید بهشتی؛ دانشگاه  یزد

معاونت دانشجویی برتر:

دانشگاه امام خمینی ره؛ دانشگاه صنعتی امیر کبیر؛ دانشگاه شهیدبهشتی و دانشگاه صنعتی اصفهان (مشترک)

اداره بین الملل برتر:

دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و دانشگاه تبریز

کنسولی برتر:

دانشگاه بیرجند؛ دانشگاه رازی کرمانشاه؛ دانشگاه تهران و دانشگاه بوعلی سینا همدان (مشترک)