اطلاعیه برگزاری هشتمین نشست «از آموزش عالی کلاسیک به آموزش عالی الکترونیکی» به منظور بررسی چالش‌های آموزش عالی بین المللی در – موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی

به گزارش مدیریت همکاری های علمی بین المللی دانشگاه شهید بهشتی، مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، هشتمین نشست‌ از مجموعه نشست‌های ایده‌پردازی «علم و جامعه» با عنوان «از آموزش عالی کلاسیک به آموزش عالی الکترونیکی»، را در روز سه شنبه، اول مهرماه از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۳۰ برگزار می‌نماید.

در این نشست که به صورت مجازی برگزار می شود، دکتر محمد‌علی ابراهیمی، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز بین‌الملل دانشگاه پیام نور و مریم پناهی، دانش‌آموخته دکتری مدیریت آموزش عالی دانشگاه علامه طباطبائی، پیرامون چالش‌ها، الزامات و فرصت‌های آموزش عالی بین‌المللی مجازی برای کارشناسان و مدیران آموزشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور و علاقه‌مندان این حوزه سخنرانی می‌کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به نشانی www.b2n.ir/iscs در این نشست‌ شرکت کنند.

کسب اطلاعات بیشتر در تارنمای مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی