چهارمین نشست “کمیته هماهنگی جذب و هدایت دانشجویان غیر ایرانی” برگزار شد

به گزارش مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی، چهارمین نشست “کمیته هماهنگی جذب و هدایت دانشجویان غیر ایرانی” با حضور دکتر نصیری قیداری؛ رئیس دانشگاه شهید بهشتی، دکتر رسولی؛ مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی، دکتر کریمیان؛ مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی، دکتر فارسی؛ معاون دانشجویی، دکتر افضلیان؛ معاون آموزشی، دکتر خاتمی؛ رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر بیک‌زاده؛ رئیس دانشکده حقوق، دکتر ابراهیمی‌مقدم؛ رئیس دانشکده علوم و مهندسی کامپیوتر و دکتر نظام‌زاده؛ معاون همکاری‌های علمی بین‌المللی، در روز سه‌شنبه 7 بهمن ماه 1399 برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر کریمیان گزارش جلسات “کارگروه جذب و پذیرش دانشجویان غیر ایرانی” و “کارگروه اطلاع رسانی” را ارائه نمود. در ادامه  پیشنهادات کارگروه‌های مذکور به منظور تصویب اعضا مورد بررسی واقع شده و پرونده تعدادی از دانشجویان خارجی متقاضی تحصیل در دانشگاه شهید بهشتی مورد بازبینی واقع شد.