برگزاری ششمین نشست کارگروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه (کمیته روابط بین‌الملل)

ششمین کمیته همکاری های علمی بین المللی دانشگاه شهید بهشتی، روز یکشنبه 12 آذرماه در محل سالن شهید شهریاری دفتر ریاست و با حضور نمایندگان دانشکده ها، پژوهشکده ها و مراکز برگزار گردید. در ابتدای نشست دکتر شیرانی مدیریت دفتر همکاری های علمی بین المللی به ارائه گزارش فعالیت های بین المللی دانشگاه در شش ماهه نخست سال 96 پرداخت و بر ارتقای همکاری های بین المللی به خصوص با کشورهای روسیه، چین، آلمان و قزاقستان تاکید نمود. پس از ایشان نطق دکتر شرقی مشاور ارشد دفتر همکاری های علمی بین المللی، دکتر شیخی مسئول مرکز لومونوسف-رازی و دکتر نظام زاده کارشناس دفتر همکاری های علمی بین المللی به ارائه توضیحاتی در خصوص حوزه کاری خود پرداختند.

در ادامه جلسه راهکارهای متنوعی در خصوص رفع موانع فعالیتهای بین المللی از سوی نمایندگان دانشکده/پژوهشکده های الهیات و ادیان، لیزر و پلاسما، علوم تربیتی و روان شناسی، علوم زمین، اقتصاد و علوم سیاسی، مهندسی و علوم کامپیوتر، مطالعات منطقه ای، ادبیات و علوم انسانی و مطالعات بنیادین علم و فناوری مطرح و مورد بررسی قرار گرفت. همچنین دکتر قلمبران مدیریت دفتر جذب و هدایت دانشجویان غیر ایرانی به ارائه توضیحاتی در خصوص همکاری با دانشگاه های تراز اول پرداخت.