گزارش 7: اقدام ها و سیاست های کشور فرانسه– تحلیل نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدهای آموزش و پژوهش مجازی در رشته های مهندسی در شرایط همه گیری ویروس کرونا در کشور

گروه مهندسی انرژی‌های تجدیدپذیر دانشگاه شهید بهشتی در سلسله‌ گزارش‌های «تحلیل نقاط قوت، ضعف، فرصت‌ها و تهدیدهای آموزش و پژوهش مجازی در رشته‌های مهندسی» در تلاش است تا ساختار فعلی آموزش و پژوهش به‌روش غیرحضوری در کشور را تحت اثر همه‌گیری بیماری کرونا (کووید ۱۹)، آسیب‌شناسی و تحلیل نماید. در این سلسله‌ گزارش‌ها، پیشنهادهایی برای بهبود اثرگزاری آموزش و پژوهش غیرحضوری با تمرکز بر حوزه مهندسی ارایه می‌شود.
در گزارش حاضر، اقدام‌ها و سیاست‌های کشور فرانسه (با تمرکز بر دانشگاه لورن) در مواجهه با تهدیدهای همه‌گیری بیماری کرونا در حوزه آموزش و پژوهش دانشگاهی بررسی شده‌است. در نهایت باتوجه‌به شرایط حاکم بر فضای کنونی آموزش و پژوهش در کشور، پیشنهادهایی برای بهبود این شرایط ارایه شده‌است.
مشروح این گزارش را از اینجا بخوانید.