ارتقای جایگاه ۱۰۰ پله‌ای دانشگاه شهید بهشتی در رتبه بندی تایمز 2021

نتایج رتبه بندی بین‌المللی تایمز 2021 اعلام شد و جایگاه دانشگاه شهیدبهشتی 100 پله ارتقا یافت.

در نتایج رتبه بندی بین المللی تایمزدر سال 2021، دانشگاه شهید بهشتی در مقایسه با سال ۲۰۲۰، با 100 پله صعود، در رتبه 800-601 قرار گرفت.

براساس اعلام سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، در سال ۲۰۲۱ با ورود ۷ دانشگاه جدید شاهد حضور ۴۷ دانشگاه از ایران در جمع ۱۵۲۷ دانشگاه برتر جهان از ۹۳ کشور هستیم.
در رتبه بندی سال ۲۰۲۱ تایمز، تعداد ۲۱ کشور اسلامی حضور داشتند که از نظر تعداد دانشگاه ها، جمهوری اسلامی ایران با ۴۷ دانشگاه بیشترین تعداد حضور را داشته است.
در رتبه بندی تایمز ۲۰۲۱، تعداد ۱۵۲۷ دانشگاه برتر جهان از ۹۳ کشور رتبه بندی شده‌اند که دانشگاه آکسفورد برای پنجمین سال متوالی رتبه اول را از آن خود کرده است و دانشگاه استنفورد و هاروارد به ترتیب در رتبه های دوم و سوم قرار دارند. دانشگاه های صنعتی کالیفرنیا، MIT و دانشگاه کمبریج (از انگلیس)، کالیفرنیا برکلی، ییل، پرینستون و شیکاگو به ترتیب در رتبه های ۴ الی ۱۰ دنیا قرار گرفته اند.
مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی، کسب این موفقیت ارزشمند را به تک‌تک اعضاء خانواده بزرگ دانشگاه شهید بهشتی تبریک عرض می نماید.

منبع خبر: تارنمای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری