اطلاعیه برگزاری کنفرانس آنلاین بین‌المللی «گفتگوی فرهنگی، صلح و توسعه در جاده ابریشم» در مرکز جاده ابریشم دانشگاه شهید بهشتی

به گزارش مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی، کنفرانس بین المللی “گفتگوی فرهنگی، صلح و توسعه در جاده ابریشم” به همت مرکز تحقیقات جاده ابریشم (IRCSR) دانشگاه شهید بهشتی در تاریخ 20 آبان 1399(برابر با 9 10 نوامبر 2020) بصورت آنلاین برگزار می‌شود. این رویداد در چارچوب برنامه راه‌های ابریشم یونسکو و با همکاری نزدیک کمیسیون ملی ایران در یونسکو، موسسه بین المللی مطالعات آسیای میانه (IICAS) در سمرقند و موسسه فرهنگی اکو سازماندهی شده است.
این رویداد، که همزمان با “روز جهانی علوم برای صلح و توسعه” است، محققان را گرد هم می‌آورد تا ایده‌های نقش جاده‌های ابریشم در گفتگوی فرهنگی، تنوع و توسعه صلح را مورد بحث و بررسی قرار دهند.
همچنین گفتنی است که اطلاعیه برگزاری این رویداد در تارنمای رسمی یونسکو به نشانی en.unesco.org نیز اطلاع‌رسانی شده است.

برنامه برگزاری این نشست و سخنرانی مدعوین، در این لینک قابل دسترسی است.