گزارش از نشست شرق شناسان روسی در دانشکده ادبیات -19 آذر 1402

براساس اعلام مدیریت همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه، تعدادی از اساتید، محققین و پژوهشگران رشته­­های علوم انسانی، شرق شناسی، زبان­شناسی و ایران­شناسی از،مدرسه عالی اقتصاد، آکادمی علوم روسیه، دانشکده مطالعات آسیایی و آفریقایی، دانشگاه دولتی سنت پترزبورگ،دانشگاه کاترینبورگ­،و انستیتو فلسفه که به منظور شرکت در دوره دانش‌افزایی موسسه پژوهش حکمت و فلسفه ایران – بنیاد مطالعات ابن سینا(روسیه) در ایران حضور داشتند، در روز یک شنبه مورخ 19/09/1402 در رویداد علمی-پژوهشی یه صورت میزگرد تخصصی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی شرکت نمودند.

در خلال این رویداد، جلسه مشترک با حضور قائم مقام رئیس دانشگاه در امور بین‌الملل و مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی، جناب آقای عنانی سراب معاون پژوهشی دانشکده، استادان و دانشجویان گروه زبان روسی، جناب آقای دکتر اسماعیلی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل موسسه حکمت و فلسفه و آقای مجتبی راشدی نماینده بنیاد ابن سینا مسکو برگزار گردید.

دکتر ابطحی، قائم مقام رئیس دانشگاه و مدیر همکاریهای علمی و بین‌المللی در این بازدید با معرفی توانمندی، قابلیت ها و دستاوردهای دانشگاه شهید بهشتی، به صورت تخصصی توضیحاتی درخصوص موضوعات و رشته‌های مورد علاقه بازدید کنندگان ارائه داد.

در ادامه آقای شهزاد خولتورا اوقلی محقق و پژوهشگر درزمینه ادبیات کلاسیک فارسی و نسخ خطی مسلمانان، به ارائه نتایج آخرین پژوهش خود در زمینه «بررسی نقاشی های مینیاتوری منظومه یوسف و زلیخا جامی در نسخ خطی دوره قاجار» پرداخت، سپس نماینده محترم بنیاد مطالعات ابن سینا توضیح مختصری در خصوص پژوهش های نسخ خطی و آمار اطلاعات نسخ خطی در دانشگاه سن پترزبورگ و انستیتو دست نویس های شرقی آکادمی علوم روسیه ارائه نمودند.

گزارش تصویریhttps://news.sbu.ac.ir/fa/w/orientalism?redirect=%2F